sâmbătă, 12 mai 2012

Wedding School by MirNevest.md


MirNevest.md a organizat joi, 10 mai scoala pentru cei ce doresc ca nunta lor sa fie perfecta. Studioul floristic LuVi Fleurs, FotoLand.md, salonul "Rimanscaya",  Diva - fashion accessories, Casa de moda PAPILIO sunt cei care timp de 3 ore au incercat sa ne vorbeasca despre cum sa evitam greselile in organizarea nuntii si noile tendinte in domeniul nuntilor.
 Cei de la Studioul Floristic LuVi Fleurs au prezentat ideei simple de confectionarea a citorva buchete pentru mireasa pe care le putem confectiona noi insine insa trebuie sa respectam citeva "reguli" inainte de a folosi florile pentru buchet, ca de exemplu florile trebuiesc tinute in apa cu vitamine speciale  mai multe de 12 ore daca nu ma gresesc pentru a avea apa destula ca sa se pastreze  vii pe tot parcursul serii, asa ca daca va apucati sa va faceti singuri buchetul de nunta informativa mai mult in acest domeniu si daca nu va iese cel mai bine e sa va adresati la un florist.

Au venit cu sfaturi si cei de la FotoLand care au vorbit despre cit e de importantanta calitatea servicului de foto-video si greseala multor cupluri care prefera pretul mai mic si calitatea proasta in locul unui servicu de calitate care va ramine amintire pe tot parcursul vietii.
Au vorbit despre imprtanta alegerii localului care ar fi de dorit sa fie cu podurile albe pentru ca de la blit lumina e altfel fata de localurile cu alte culori ale podului si pozele se primesc mai reusite, despre machiajul miresei care e de dorit sa fie cit mai natural pe parcursul fotosesiunii de zi.
Pentru participantele la concursul de pe sait MirNevest.md,  Diva - fashion accessories a oferit cupoane de reducere si cite un cadou cistigatoarelor, accesorii din noua sa colectie Pour Toujours creata special pentru mirese.
Au fost si dansatori care ne-au prezentat doua stiluri de dansuri - tiganesc si portughez.

Casa de moda PAPILO a prezentat noile tendinte ale rechiilor de mireasa si au dat citeva sfaturi cum ar trebuie sa ne alegem corect rochia.
Diana Rimanscaya de la Salonul "Rimanskaya" a vorbit despre machiaj si coafura miresei, tendinte in care predomina naturaletea, feminitatea si finetea. La fel la sfirsitul programei ea ne-a prezentat coafura si machiajul realizat de ea.


Va pop si va doresc o nunta de vis, 
                                                             Kristen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu