duminică, 8 aprilie 2012

A WHIMSICAL STORYBOOK WEDDING: LAUREN + JR

 Lauren + JR au dorit sa sarbatoreasca cea mai speciala zi din viata lor alaturi de familie si prieteni. Alaturi de cei ce iau ajutat sa devina oamenii care sunt astazi.Unul dintre prietenii lor a oficiat ceremonia iar altul a cintat la receptia lor. Pasionati de carti si de citit ceaa ce a servit ca inspiratie, au avut multe detalii dragute din cartile pentru copii ca “Where The Wild Things Are”  (coroane de hirtie si figurine de animale) “The Giving Tree” (ei sau casatorit sub stejar). De asemenea sau inspirat si din roamne lor iubite care au fost folosite ca denumire la mese si locul unde trebuiau sa se aseze invitatii. Cadourile inviatilor au fost inspiratii personalizate in ghiveciuri aurii.
Ce piese ati folosit? Invitatii au dansat sub piesa “Animal Arithmetic” by Jonsi- o piese destul de energica si dansanta. Dupa care Jason a mers impreuna cu parintii pe culoar si apoi Lauren, ambii sub piesa “Take Care” by Beach House. Dupa ceremonia de inscrie, petrecerea nuntii a inceput cu piesa “Home” by Edward Sharpe & the Magnetic Zeroes

Cele mai memorabile momente din ziua nutii voastre?  Fotograful nostru cu adevărat genial, Kate Harrison ne-a luat deoparte dupa receptie si ne-a condus pe un deal cu vita-de-vie. Ea a dorit sa ne faca niste poze cu apusul soarelui. Dar mai mult decit atit, ea a dorit sa ne creeze momente deosebite.


Sus pe deal cu bratele infasurate in jur ca sot si sotie, priveam in jos la familiile si prietenii nostri care dansau si se distrau impreuna...Nu ne-am simtit vreodata atit de multumiti, de fericiti si norocosi. Bucuria evenimentului a fost placera de a sarbatori si de a tosta cu cei mai importanti oameni din viata noastra. Revenind la petrecere am avut parte de multe distractii pe ringul de dans... 
Am fost preocupati de a face ca nunta noastra sa fie o oportunitate pentru a celebra iubirea, familia si prietenia.Noi ne consideram rezultatele oamnilor pe care ii avem cel mai aproape de inimile noastre, si ne-am petrecut mult timp gindindu-ne cum i-am putea implica pe cei ce ne-au ajutat sa ajungem omenii care suntem astazi.
Una din primele deciizii luate de catre noi a fost de a avea unul din cei mai buni prieteni ca si oficiant al ceremoniei, am invitat si citiva dintre cei mai dragi prieteni sa recite poezii si citate din lecturi pe parcursul ceremoniei. Un alt drag prieten a cintat unul din minunatele piese a lui Feist’s “Past in Present” la o chitara haviana pentru primul nostru dans. In ceea ce priveste tematica petrecerii am dorit sa avem o petrecere de dans in hambar!
Un sfat pentru cei ce se pregatesc de nunta acum.
Bucurati-va! Pregatirile pentru nunta noastra ne-a dat o scuza in a face ceva creativ impreuna in fiecare week-end, am initiat multe conversatii interesante si importante despre modul in care se reflecata valorile noastre, si ne-a permis sa comunicam cu multi oameni minunati si dedicati in ceea ce fac (Citiva dintre furnizori au devenit prietenii nostri pe parcursul acestui an de pregatiri). De asemenea profitati de oportunitatea de a merge la degustari, exista o multime de produse nemaipomenite acolo))

watch the video
Lauren & JR Dance Off from Shark Pig on Vimeo.




Lauren & JR from Shark Pig on Vimeo.




HUG&KISS, K

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu